top of page
IMG_5578.jpeg

Skamlebæk Badehotel

Planerne om Skamlebæk Badehotel har været eksponeret i medierne og der er mange forskellige interessenter der byder ind med divergerende holdninger til projektet.

Skamlebæksletten og den tidligere radiostation overtaget af ny ejere 1. december 2023.

I december vedtog byrådet at Skamlebæk Badehotel skal være et af forsøgsprojekter i Odsherred Kommune og har nu ansøgt Plan- og Landdistriksstyrelsen i forbindelse med forsøgsordningen for Kyst- og Naturturisme om at det bliver indstillet.

Der er løbende konstruktiv dialog med Christian Fischer og det er åbenlyst at der er fokus på at beskytte naturen og indpasse bygningerne med respekt for Skamlebækslettens prægtige landskabsmæssige værdier.

Der bliver afholdt et netværksmøde møde på Dragsholm Slot med de nye ejere, hvor omkring 30 andre erhvervsfolk samt Odsherreds borgmester deltager.

Da Skamlebæk Badehotel har potentiale til at blive endnu et fyrtårn i Odsherred er det oplagt at benytte et de de øvrige fyrtårne som ramme for præsentationen, hvor der samtidig er muligheder for positiv synergi i fremtiden

laus Rex der via sit ansvarsområde er væsentlig interessent er også med på arrangementet, idet arrangementet er samtidig et konkret eksempel under temaet ”Odsherreds potentialer”, som vi arbejder sammen om.

Skærmbillede 2024-03-26 kl. 10.42.21.png

Klik på billedet for yderligere

bottom of page